AAU logo

Uddannelser inden for Maskin og Produktion på Aalborg Universitet

Maskin og Produktion

Maskin og Produktion

Inden for Maskin og Produktion på Aalborg Universitet får du grundlæggende viden om konstruktion og produktdesign, materialer og fremstillingsprocesser, programmering, styring og automatisering samt produktion og produktionssystemer. Du bliver i stand til på kreativ og systematisk vis at konstruere, fremstille og styre maskiner og produktionssystemer.

Bacheloruddannelser

En bacheloruddannelse er et sammenhængende uddannelsesforløb på 3 år, som giver dig en bachelorgrad. Med en bachelor kan du vælge enten at søge ud på arbejdsmarkedet eller læse videre på en kandidatuddannelse og derved få en kandidatgrad.

Diplomingeniøruddannelser

En diplomingeniøruddannelse varer 3 ½ år. De første 5 semestre af uddannelsen foregår sammen med bacheloruddannelsen i Maskin og produktion, mens 6.-7. semester, der er det afsluttende år på diplomingeniøruddannelsen, foregår som en kombination af kurser, et praktikophold i en virksomhed og et afgangsprojekt.

Kandidatuddannelser

En kandidatuddannelse er en 2-årig overbygning på en bacheloruddannelse. Den afsluttes med et speciale og giver dig en kandidatgrad efter bestået eksamen.

Civilingeniør

 

Maskin og Produktion


Emil Robenhagen van der Bijl på er studievejleder for alle uddannelser under Maskin og Produktion, som sammen med Globale Forretningssystemer er en del af Studienævn for Industri og Global Forretningsudvikling.

ADRESSE

Fibigerstræde 16, rum 3.008
9220 Aalborg Øst

TRÆFFETID

Der er ingen fast træffetid, men det er altid muligt at aftale en tid over e-mail eller telefon.

E-MAIL

mp.sg@ses.aau.dk

TELEFON

93 56 20 42

SKYPE

Det er også muligt at få studievejledning via Skype. Send Emil en mail, så I kan aftale et tidspunkt for en samtale.