AAU logo

Uddannelser inden for Fysik og Nanoteknologi på Aalborg Universitet

Fysik og Nanoteknologi

Fysik og Nanoteknologi

På Aalborg Universitet udbyder vi en række uddannelser inden for Fysik og Nanoteknologi. Uddannelserne er alle forskningsbaserede. Det vil sige, at dine undervisere forsker inden for samme fagområde, som de underviser i. Undervisningsmaterialet er derfor ofte artikler fra aktuelle tidsskrifter.

Bacheloruddannelser i Fysik og Nanoteknologi

En bacheloruddannelse er et sammenhængende uddannelsesforløb på 3 år, som giver dig en bachelorgrad. Med en bachelor kan du vælge enten at søge ud på arbejdsmarkedet eller læse videre på en kandidatuddannelse og derved få en kandidatgrad.


Diplomingeniør i Nanoteknologi

En diplomingeniøruddannelse varer 3 ½ år. De første 5 semestre af uddannelsen foregår på universitetet som en kombination og kurser og projektarbejde, mens 6.-7. semester, der er det afsluttende år på diplomingeniøruddannelsen, foregår som en kombination af kurser, et praktikophold i en virksomhed og et afgangsprojekt. Med en diplomingeniøruddannelse kan du vælge enten at søge ud på arbejdsmarkedet eller læse videre på en kandidatuddannelse og derved få en kandidatgrad.


Kandidatuddannelser

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse. Den afsluttes med et speciale og giver dig en kandidatgrad efter bestået eksamen.

Cand.scient.

Civilingeniør (Cand.polyt.)

Matematik, Fysik og Nanoteknologi

Camilla Louise Madsen er studievejleder for alle uddannelser under Studienævn for Matematik, Fysik og Nanoteknologi.

Træffetider

Der er ingen fast træffetid, men det er altid muligt at aftale en tid over e-mail eller telefon.

E-mail

science.sg@ses.aau.dk

Telefon

93 56 20 46

SKYPE

Det er også muligt at få studievejledning via Skype. Send en mail, så I kan aftale et tidspunkt for en samtale.