AAU logo

Uddannelser inden for Energi på Aalborg Universitet

Energi

Energi

Bacheloruddannelsen i Energi på Aalborg Universitet gør dig i stand til at forstå de forskellige energitekniske processer, der ligger til grund for produktion, distribution og forbrug af energi. Du kommer til at gå i dybden med forskellige områder, fx inden for nye energiproduktionssystemer samt anvendelse og effektivisering af energi.

Bacheloruddannelsen i Energi

En bacheloruddannelse er et sammenhængende uddannelsesforløb på 3 år, som giver dig en bachelorgrad. Med en bachelor kan du vælge enten at søge ud på arbejdsmarkedet eller læse videre på en kandidatuddannelse og derved få en kandidatgrad.

Diplomingeniøruddannelsen i Bæredygtig energiteknik

En diplomingeniøruddannelse varer 3 ½ år. De første 5 semestre af uddannelsen foregår på universitetet som en kombination og kurser og projektarbejde, mens 6.-7. semester, der er det afsluttende år på diplomingeniøruddannelsen, foregår som en kombination af kurser, et praktikophold i en virksomhed og et afgangsprojekt. Med en diplomingeniøruddannelse kan du vælge enten at søge ud på arbejdsmarkedet eller læse videre på en kandidatuddannelse og derved få en kandidatgrad.

Kandidatuddannelser

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse. Den afsluttes med et speciale og giver dig en kandidatgrad efter bestået eksamen. En bacheloruddannelse i Energi giver bl.a. adgang til nedenstående kandidatuddannelseruddannelser. Alle disse uddannelser er civilingeniøruddannelser.

Civilingeniør

Energi

Terkil Bak-Jensen og Rikke Helena Winberg er studievejledere for alle uddannelserne under Studienævn for Energi.

Adresse

Fibigerstræde nr. 16, rum 3-008
9220 Aalborg Ø

Træffetid

Der er ingen fast træffetid, men det er altid muligt at aftale en tid over e-mail eller telefon.

E-mail

energy.sg@ses.aau.dk

Telefon

Rikke: 93 56 20 47

Terkil: 93 56 20 48

Skype

Det er også muligt at få studievejledning via Skype. Send Terkil eller Rikke en mail, så I kan aftale et tidspunkt for en samtale.