AAU logo

Uddannelser inden for Biologi, Kemi, Miljø og Bioteknologi på Aalborg Universitet

Biologi, Kemi, Miljø og Bioteknologi

Biologi, Kemi, Miljø og Bioteknologi

Er du fascineret af livets byggesten? Så skal du læse Biologi, Kemi, Miljø eller Bioteknologi på Aalborg Universitet. På AAU udbyder vi en række uddannelser inden for Biologi, Kemi, Miljø og Bioteknologi. Uddannelserne er alle forskningsbaserede. Det vil sige, at dine undervisere forsker inden for samme fagområde, som de underviser i.

Bacheloruddannelser i Biologi, Kemi, Miljø og Bioteknologi

En bacheloruddannelse er et sammenhængende uddannelsesforløb på 3 år, som giver dig en bachelorgrad. Med en bachelor kan du vælge enten at søge ud på arbejdsmarkedet eller læse videre på en kandidatuddannelse og derved få en kandidatgrad.

Diplomingeniøruddannelser i Kemi, Miljø og Bioteknologi

En diplomingeniøruddannelse varer 3 ½ år. De første 5 semestre af uddannelsen foregår på universitetet som en kombination og kurser og projektarbejde, mens 6.-7. semester, der er det afsluttende år på diplomingeniøruddannelsen, foregår som en kombination af kurser, et praktikophold i en virksomhed og et afgangsprojekt.

Kandidatuddannelser

En kandidatuddannelse er en 2-årig overbygning på en bacheloruddannelse. Den afsluttes med et speciale og giver dig en kandidatgrad efter bestået eksamen.

Civilingeniør (cand.polyt.)

Cand.scient.

Cand.tech.

 

Kemi, Miljø og Bioteknologi

Frederikke Kildeberg Paulsen  er studievejleder for alle uddannelserne under studienævnet Kemi, Miljø og Bioteknologi.

ADRESSE

Frederik Bajers Vej 7H
9220 Aalborg Øst

TRÆFFETID

Der er ingen fast træffetid, men det er altid muligt at aftale en tid over e-mail eller telefon.

E-MAIL

bio.sg@ses.aau.dk

TELEFON

93 56 20 43

SKYPE

Det er også muligt at få studievejledning via Skype. Send Frederikke en mail, så I kan aftale et tidspunkt for en samtale.